Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes

Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes

4.0 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
2 raciones

Suroviny

Lubina
  • de hierbas frescas variadas (tomillo, albahaca, romero, etc.)
    15 g
  • de agua
    250 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de harina de fuerza
    400 g
  • sal
    1 ¼ cucharadita
  • lubina entera, limpia y eviscerada (aprox. 500 g)
    1
  • limón en rodajas de 5 mm
    ½
  • de tomillo fresco
    1 ramita
Patatas y judías verdes al vapor
  • de agua
    500 g
  • de patatas de guarnición
    200 g
  • de judías verdes redondas congeladas
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 1998 kcal / 8362 kJ
Protein 241.3 g
Tuk 27.8 g
Sacharidy 181.8 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sodík 2261.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...