Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes

Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes

4.0 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
2 raciones

Suroviny

Lubina
  • 15 g de hierbas frescas variadas (tomillo, albahaca, romero, etc.)
  • 250 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 400 g de harina de fuerza
  • 1 ¼ cucharadita sal
  • 1 lubina entera, limpia y eviscerada (aprox. 500 g)
  • ½ limón en rodajas de 5 mm
  • 1 ramita de tomillo fresco
Patatas y judías verdes al vapor
  • 500 g de agua
  • 200 g de patatas de guarnición
  • 200 g de judías verdes redondas congeladas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 2261.4 mg
Protein 241.3 g
Kalorie 8362 kJ / 1998 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 181.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...