Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes
TM6 TM5 TM31

Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes

4.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Lubina

  • 15 g de hierbas frescas variadas (tomillo, albahaca, romero, etc.)
  • 250 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 400 g de harina de fuerza
  • 1 ¼ cucharadita sal
  • 1 lubina entera, limpia y eviscerada (aprox. 500 g)
  • ½ limón en rodajas de 5 mm
  • 1 ramita de tomillo fresco

Patatas y judías verdes al vapor

  • 500 g de agua
  • 200 g de patatas de guarnición
  • 200 g de judías verdes redondas congeladas

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
8362 kJ / 1998 kcal
Protein
241.3 g
Sacharidy
181.8 g
Tuk
27.8 g
Nasycený tuk
6.4 g
Vláknina
16 g
Sodík
2261.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty