Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de repollo en trozos de 3-4 cm
- 150 g de kale en tiras de 1-2 cm
- 40 g de calabacín
- 40 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 40 g de tallos de apio en trozos de 2-3 cm
- 40 g de puerro en rodajas de 1-2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 tomates pelados en trozos
- 1 cubito de caldo de verduras
- 6 hojas de albahaca fresca
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 700 g de agua
- 4 rebanadas de pan de hogaza
- 1 diente de ajo
- 150 g de queso manchego curado rallado
- 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Lentejas con kale
30 min
Pastel de patata con kale
1u. 40min
Marmitako de caballa
50 min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35 min
Sopa armenia de repollo
50 min
Coditos con acelgas y aceitunas
30 min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Arroz verde
1 Std.
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Callos veganos (setas con garbanzos)
30 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min