
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de repollo en trozos de 3-4 cm
- 150 g de kale en tiras de 1-2 cm
- 40 g de calabacín
- 40 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 40 g de tallos de apio en trozos de 2-3 cm
- 40 g de puerro en rodajas de 1-2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 tomates pelados en trozos
- 1 cubito de caldo de verduras
- 6 hojas de albahaca fresca
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 700 g de agua
- 4 rebanadas de pan de hogaza
- 1 diente de ajo
- 150 g de queso manchego curado rallado
- 4 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 565 kcal / 2362 kJ
- Protein
- 22.8 g
- Tuk
- 34.8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de los hortelanos
30min
Pastel de patata con kale
1hod. 40min
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20min
Fideos soba con salsa picante (sin gluten)
40min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Sopa de miso con vegetales
20min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Hinojo "a la parmesana"
1hod. 25min
Guiso de verduras de raíz
1hod. 40min
Berenjenas con salsa de miso
50min
Sopa armenia de repollo
50min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min