Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de apio en trozos de 2-3 cm
- 120 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 1 guindilla roja sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero fresco solo las hojas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ¼ de cucharadita de sal
-
400
g de judías pintas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
nebo 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas - 6 - 8 rebanadas de pan para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3h 15min
Estofado de berenjena picante
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Biryani de verduras - India
50 min
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Sopa vegetariana con legumbres
40 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Curry de batatas y brócoli
20 min
Coliflor tika masala
30 min