Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de apio en trozos de 2-3 cm
- 120 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 1 guindilla roja sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero fresco solo las hojas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ¼ de cucharadita de sal
-
400
g de judías pintas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
nebo 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas - 6 - 8 rebanadas de pan para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y verduras
25min
Biryani de verduras - India
50min
Curry de batatas y brócoli
20 Min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45min
Asadillo de judías verdes
40min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3h 15 min
Sopa de lentejas con batata y pasta
35min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Berenjenas rellenas con alubias y tomate
1h
Estofado de berenjena picante
30min