Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de apio en trozos de 2-3 cm
- 120 g de zanahoria en trozos de 2-3 cm
- 1 guindilla roja sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero fresco solo las hojas
- 200 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ¼ de cucharadita de sal
-
400
g de judías pintas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
nebo 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas - 6 - 8 rebanadas de pan para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de batatas y brócoli
20min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Noodles con judías verdes
30 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3 godz. 15 min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min
Ensalada de cuscús y garbanzos con aguacate
30 min
Curry vegano con tofu
30 min
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min