Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse alla crescenza
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 2 pizzichi di pepe bianco in grani
- 150 g di crescenza a pezzi
Salsa alle fragole
- 200 g di fragole a pezzi
- ½ bergamotto, il succo spremuto fresco
- 40 g di zucchero a velo
- 80 g di acqua
- 5 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 5 - 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 - 3 fette di bresaola a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 godz.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30 min.
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2hod. 30min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4 Std. 30 Min
Semifreddo mandorlato
8h 20min
Blanc manger
7 Std.
Crema ai frutti rossi
20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min.
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Coulis di fragole
20min