Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse alla crescenza
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 2 pizzichi di pepe bianco in grani
- 150 g di crescenza a pezzi
Salsa alle fragole
- 200 g di fragole a pezzi
- ½ bergamotto, il succo spremuto fresco
- 40 g di zucchero a velo
- 80 g di acqua
- 5 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 5 - 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 - 3 fette di bresaola a striscioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2h
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 godz.
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Crema ai frutti rossi
20 min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4 godz. 35 min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min