Kompatibilní verze
Carpaccio de bœuf, crudités et émulsion à la mangue
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, coupée en quatre
- 1 c. à café de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de gingembre frais, coupé en morceaux d'1 cm
- 200 g de mangue coupée en morceaux de 3 cm
- 1 citron vert, 2 pincées de zeste et 3 c. à soupe de jus
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de mélange de jeunes pousses de salade
- 4 radis roses non pelés, coupés en rondelles
- fleurs comestibles de moutarde (volitelně)
- 400 g de viande de bœuf (rond de gîte), coupé en tranches fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1196 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet fraise-banane
5min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12 godz.
Glace aux fruits allégée
5min
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3hod. 40min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 Std. 25 Min
Crème brûlée allégée
3h 15 min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Bruschettas multigraines et sauce tomate aux herbes
2h 50min
Sorbet litchi-rose
8h
Sorbet fraise, banane et menthe
4u. 15min
Sorbet fraise-coquelicot
10 Min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15 min