Kompatibilní verze
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flan al formaggio di capra e porri
- burro, q.b. per imburrare
- 40 g di farina, + q.b. per infarinare
- 130 g di latte
- 140 g di caprino
- ½ cucchiaino di sale
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a pezzi (5 mm)
- 50 g di peperone rosso, a dadini (1 cm)
Salsa allo yogurt
- 60 g di caprino
- 125 g di yogurt naturale
- 6 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe, + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Zabaione
15min
Mini tart tatin
3 Std.
Bonèt
2 Std.
Sformatini ai porri
55 Min
Mini bonet
2 Std.
Flan di carote
50 min
Flan di cavolfiore
45min
Bagna cauda
35min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Fonduta
8h 20min