Kompatibilní verze
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flan al formaggio di capra e porri
- burro, q.b. per imburrare
- 40 g di farina, + q.b. per infarinare
- 130 g di latte
- 140 g di caprino
- ½ cucchiaino di sale
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a pezzi (5 mm)
- 50 g di peperone rosso, a dadini (1 cm)
Salsa allo yogurt
- 60 g di caprino
- 125 g di yogurt naturale
- 6 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe, + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini ai porri
55 min
Mini bonet
2 godz.
Flan di cavolfiore
45 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Flan ai quattro formaggi
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2 godz.
Bagna cauda
35min