Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 menit
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 menit
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Zuppa di rape
40 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 menit
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2j
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 menit