Vellutata ai baccelli di piselli

Vellutata ai baccelli di piselli

3.7 13 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di piselli freschi solo i baccelli lavati e puliti
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di panna (30-40% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 1.8 g
Kalorie 1330.2 kJ / 318.2 kcal
Tuk 31.2 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 7.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...