Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di piselli freschi, solo i baccelli lavati e puliti
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1330.2 kJ / 318.2 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 31.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Vellutata di castagne e pastinaca
1h
Vellutata di cardi con patate al timo
50 Min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Vellutata di porri
40 λεπτ.