Kompatibilní verze
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g d'eau
- 700 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches fines de pancetta
- 50 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1393 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Soupe de melon au magret de canard
3ωρ. 15 λεπτ.
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 godz. 10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min