Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 630.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thon basquaise
30min
Parmentier de lieu noir
1u. 20min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30 min
Palourdes et amandes farcies
40min
Beurre blanc
25min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Mogettes à la charentaise
13 Std. 15 Min
Raie aux câpres
45 min
Brandade de morue et persillade
50min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1u. 20min
Far breton aux pruneaux
1h 10min