Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 630.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandade de morue et persillade
50min
Parmentier au céleri et au haddock
1 godz. 15 min
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Truite farcie au maroilles
1 godz.
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 godz.
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1h 20min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Sauce dieppoise
35min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Cassolette de poissons
1 godz.
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min