Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 300 g de lait
- 400 g de filets de haddock, sans peau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 934.5 kJ / 220.8 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 630.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kouign patatez à l'andouille
1 Std. 5 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Vichyssoise au haddock
45 min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Lohikeitto (soupe traditionnelle lapone)
40 min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 Std. 15 Min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Brandade de morue et persillade
50 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min