Kompatibilní verze
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 951 kJ / 228 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55min
Farci charentais
2 Std.
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Quiche butternut, orange et lieu noir
1 Std. 20 Min
Flans saumon-courgette
1 Std.
Lapin, pois mange-tout et purée de patate douce au lait de coco
1 Std. 20 Min
Tatin de navets
10h
Flan de patate douce-carotte à la vapeur et crème au safran
50min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1 Std. 45 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25 min