Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards

Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards

3.3 8 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 4 mini potimarrons (150 g chacun)
  • 500 g d'eau
  • 350 g de sauté de veau
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 250 g de champignons de Paris frais
  • 50 g d'épinards frais
  • 4 brins d'estragon frais effeuillés
  • 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23 g
Kalorie 951 kJ / 228 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...