Kompatibilní verze
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 951 kJ / 228 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Tarte rustique aux poireaux
1 Std. 15 Min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50 min.
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1u. 5min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Cabillaud, purée de navet et panais, lard et beurre blanc à la badiane
1h
Choux farcis au quinoa rouge
1u. 5min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55 Min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1h
Farci charentais
2 godz.
Courge butternut farcie au poulet
1 Std. 15 Min
Courgettes farcies au veau et boulgour au poivron
2 godz.
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1 Std. 20 Min