Kompatibilní verze
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 951 kJ / 228 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5 min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min
Tatin de navets
10 Std.
Papillote de thon dans une feuille de chou
55min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Farci charentais
2 godz.
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 godz.
Légumes farcis de l'été
3h
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1h 35min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min