Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 8 brins de ciboulette fraîche
- 3 oranges non traitées
- 2 citrons verts non traités
- 3 c. à soupe d'huile de noisette
- 12 noix de saint-jacques fraîches, parées par le poissonnier
- fleur de sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kJ / 109 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1u. 45min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 Std. 5 Min
Ceviche de poisson
30min
Tartare de bar
10min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Risotto à l'encre de seiche
1u.
Ceviche de dorade
10min