Kompatibilní verze
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Chou chinois aux crevettes
40min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Courge spaghetti sauce chorizo
1 godz. 20 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Mousseline de céleri-rave
45min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1 Std. 5 Min