Kompatibilní verze
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Curry de potiron aux crevettes
55 min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Chou chinois aux crevettes
40min
Poireaux, betteraves et truite fumée, crumble paprika
1 godz. 10 min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Patidous farcis
13h
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 godz.
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 godz. 30 min