Kompatibilní verze
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousseline de céleri-rave
45 Min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45 Min
Salade de céleri aux poires et noisettes
15min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Parmentier au céleri et au haddock
1 godz. 15 min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 Min
Patidous farcis
13h
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Saumon au fenouil
40min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Purée céleri-pomme
45 Min