Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins

Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins

4.6 56 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

La crème de chorizo
  • 150 g de crème liquide entière ou légère
  • 50 g de chorizo coupé en morceaux
Le poisson et le chou
  • 500 g de chou rouge coupé en gros morceaux
  • 100 g de chorizo détaillé en cubes
  • 100 g de raisins secs
  • 150 g d'eau
  • 6 filets de poisson blanc type grenadier
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 20.2 g
Kalorie 1295.7 kJ / 310.5 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 14.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...