Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 2 oignons, coupés en deux
- 25 - 29 olives noires dénoyautées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 2 petites aubergines, coupées en tranches
- 4 tomates, coupées en tranches
- 3 courgettes, coupées en tranches
- 8 filets d'anchois à l'huile
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 758 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 Std. 35 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20 min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Pissaladière
3h
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
1 Std. 10 Min
Taboulé
45 min
Pissaladière classique
2 godz.