Kompatibilní verze
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Riz complet aux légumes, lait de coco et noix de cajou
1h
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Risotto aux asperges
45 Min
Curry de noix de cajou
1 Std. 15 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 Min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1 Std. 15 Min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1 Std. 15 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min