Kompatibilní verze
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Risotto de sarrasin aux champignons
1 godz. 15 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto tout vert
40min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto végétarien
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto de printemps
55min
Risotto d'orge perlé à la feta
1h 5 min
Risotto en rouge et vert
1h 10min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min