Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
TM6 TM5

Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

3.7 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 15 g de beurre
  • 200 g d'orge perlé
  • 100 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g d'asperges vertes
  • 50 g de parmesan en copeaux
  • 4 c. à café bombées de mascarpone

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
340 kcal / 1423 kJ
Protein
12 g
Tuk
14 g
Sacharidy
38 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty