
Kompatibilní verze
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 340 kcal / 1423 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 38 g
Alternativní recepty
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Fettucine vegan au chou-fleur
1hod.
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1hod.
Risotto aux asperges
45min
Risotto tout vert
40min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto d'orge perlé à la feta
1hod. 5min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1hod. 15min
Risotto aux asperges
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min