Kompatibilní verze
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g de beurre
- 200 g d'orge perlé
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'asperges vertes
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 4 c. à café bombées de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Risotto aux morilles
45 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Bouillon de légumes, soba et œufs mollets
40min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto d'orge perlé à la feta
1hod. 5min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min