Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesan-Cracker
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
Graupeneintopf
- 70 g Olivenöl
- 150 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm), längs geviertelt
- 200 g Möhren, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 180 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken (1 cm)
- 30 g getrocknete Tomaten, in Würfeln (z.B. von Kluth)
- 100 g Perlgraupen
-
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet -
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 944 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Graupensuppe
1h
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Bohneneintopf
40min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Italienischer Gemüseeintopf
40min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Bouneschlupp (Saarland)
40min