Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Parmesan-Cracker
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
Graupeneintopf
- 70 g Olivenöl
- 150 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm), längs geviertelt
- 200 g Möhren, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 180 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken (1 cm)
- 30 g getrocknete Tomaten, in Würfeln (z.B. von Kluth)
- 100 g Perlgraupen
-
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet -
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 944 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Bohneneintopf
40 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Bunte Bohnensuppe
50 menit
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1j
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Kartoffeleintopf
40 min
Bohneneintopf
1j
Wirsingsuppe
35 Min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Spanischer Bohnentopf
1h 10 min