Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
-
260
g de almendra cruda sin piel
nebo 260 g de avellanas, nueces, pistachos, etc - 20 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 80 g de miel
Relleno
-
500
g de batata con piel
nebo 500 g de boniato blanco con piel -
180
g de leche
nebo 180 g de bebida de soja arroz, almendra, etc - 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- cacao puro en polvo para espolvorear
- 50 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40 min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Trufas veganas
20 min
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 godz. 20 min
Muffins de batata con nueces
1h
Tarta Sacher saludable
3h
Brownie de batata
1h
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min
Carrot cake cookies
35 min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 godz. 30 min
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30min