Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
-
260
g de almendra cruda sin piel
nebo 260 g de avellanas, nueces, pistachos, etc - 20 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 80 g de miel
Relleno
-
500
g de batata con piel
nebo 500 g de boniato blanco con piel -
180
g de leche
nebo 180 g de bebida de soja arroz, almendra, etc - 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- cacao puro en polvo para espolvorear
- 50 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins de batata con nueces
1 Std.
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7h
Brownie de batata
1 Std.
Tarta Sacher saludable
3h
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Trufas de avena y algarroba
15 min
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 Std. 20 Min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20 min
Carrot cake de almendra sin gluten
2 godz. 30 min
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.