Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de aceite de coco para engrasar el molde
- 1000 g de batatas peladas en trozos
- 540 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de vainilla líquida
- 3 huevos
- 100 g de azúcar moreno
- 200 g de leche de coco
- 50 g de aceite de coco
- 1 cucharada de ron
- 40 g de azúcar glas
- 20 g de coco rallado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 99 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan de nueces
55 Min
Tarta de chocolate y batata
3 Std.
Pan mediterráneo sin gluten
1 Std. 20 Min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Cake de plátano con algarroba
1h 45min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.
Carrot cake de almendra sin gluten
2 Std. 30 Min
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.