Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)

Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)

4.4 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 15min.
8 raciones

Suroviny

  • 5 g de aceite de coco para engrasar el molde
  • 1000 g de batatas peladas en trozos
  • 540 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de vainilla líquida
  • 3 huevos
  • 100 g de azúcar moreno
  • 200 g de leche de coco
  • 50 g de aceite de coco
  • 1 cucharada de ron
  • 40 g de azúcar glas
  • 20 g de coco rallado (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 99 mg
Protein 5 g
Kalorie 1444 kJ / 345 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 14.2 g
Sacharidy 44.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...