Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa quebrada
- 200 g de harina de trigo
- 100 g de mantequilla fría, en dados
- ½ cucharadita de sal
- 75 g de agua fría
Relleno
- 350 g de repollo en trozos
- 800 g de agua
- 125 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva
- 90 g de dados de beicon
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de comino molido
- ½ cucharadita de pimentón
- 4 huevos
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso rallado para fundir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 696.6 mg
Alternativní recepty
Pudin de brócoli
1h
Frittata de calabacín con ricota
40min
Coliflor a la parmesana
40min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1h 10min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min
Milhojas de verduras
1h 30min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45min
Pastel de zanahoria y brócoli
1h 10min
Milhojas de repollo
1h 15 min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min