Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 - 600 g de patatas peladas y en trozos
- 500 g de hojas de acelgas (en trozos de aprox. 4 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 6 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 825 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Guisantes con jamón
30min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25 Min
Borrajas con gambas
40min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Acelgas con tomate
30min
Espinacas con patatas
30min
Acelgas en adobillo
40min
Guisantes con jamón
30min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 Std.
Judías verdes con chalotas y champiñones
45min