
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 80 - 100 g de cebolla
- 40 g de mantequilla
- 150 g de patata pelada y cortada en trozos
- 600 g de caldo de pollo
- 3 - 4 peras (sin piel ni semillas) cortadas en trozos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 100 g de nata
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 lonchas de jamón serrano muy finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 162 kcal / 678 kJ
- Protein
- 4.2 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 Min
Crema de calabaza con queso azul
30 Min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 Min
Vichyssoise de apio
40 Min
Crema de calabacín y aguacate
30 Min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 Min
Vichyssoise de espárragos
30 Min