Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini rosette
23 godz. 20 min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Ravioli di ricotta
2 Std.
Ravioli ai funghi porcini
3 Std.
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30min