Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Baci di dama calabresi
1 Std.
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Ravioli di ricotta
2h
Ravioli dolci fritti
1 Std.
Fave al guanciale
35min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min