Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
La génoise
- beurre, pour le moule
- 5 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
La crème montée
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 200 g de confiture de lait
- 600 g d'oreillons de pêche au sirop, coupés en lamelles (réserver 1-2 oreillons pour la finition) et un peu de sirop
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1967.7 kJ / 466.9 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 68.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Briochettes en éventail
3 Std. 35 Min
Gâteau tout chocolat
5u. 45min
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1 Std. 15 Min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Gâteau aux framboises et pêches
5h
Saint-honoré au citron
2 Std. 25 Min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30min
Tarte chocolat café
3h 15min
Fraisier macaroné revisité
2h 45min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1 godz. 5 min
Gâteau roulé à la confiture, glaçage au citron
50min
Gâteau léger aux framboises
1h 40min