Pudding alla zucca e pan brioche

Pudding alla zucca e pan brioche

4.5 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 400 g di polpa di zucca Butternut, a pezzi (2 cm)
  • 250 g di acqua
  • burro q.b.
  • 370 g di pan brioche a fette
  • 100 g di uvetta sultanina
  • 480 g di latte intero
  • 50 g zucchero
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 7.8 g
Kalorie 1333 kJ / 319 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 45.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...