Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
- 50 g di pane di segale casereccio
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco
- 50 g di formaggio Montasio a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di cedro candito
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
- burro fuso a piacere
- zucchero q.b.
- formaggio Montasio grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 723.5 kJ / 356.4 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Vellutata di carote e pastinaca
50min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Nadalin
6h 30min
Profiteroles mediterranei
1sa 25 dk
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Casunziei all'ampezzana
1 Std. 30 Min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Pasta sablé al cacao
1sa 10 dk
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Crema Bimby ® al pistacchio
50min
Risotto con crema di asparagi
50min