Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
- 50 g di pane di segale casereccio
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco
- 50 g di formaggio Montasio a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di cedro candito
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
- burro fuso a piacere
- zucchero q.b.
- formaggio Montasio grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 723.5 kJ / 356.4 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de camarones
1h 30min
Casunziei all'ampezzana
1h 30min
Zuppa di pollo asiatica
50 Min
Lavash (pane armeno)
1h 30min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1h 30min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Trancetti al ribes
2 Std.
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Cappellacci di zucca
1h 30min
Tortellini in brodo
1h 20min
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min