
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
- 50 g di pane di segale casereccio
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco
- 50 g di formaggio Montasio a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di cedro candito
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di uvetta sultanina ammollata e strizzata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
- burro fuso a piacere
- zucchero q.b.
- formaggio Montasio grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 356.4 kcal / 723.5 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 12.8 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Casunziei all'ampezzana
1hod. 30min
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5hod. 40min
Hakodate Style Ramen
14hod. 20min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Chop suey ai gamberi
1hod.
Focaccine aneto e feta
1hod. 25min
Diamanti al cioccolato
7hod. 30min
Forever
10min
Gnocchi di castagne ai funghi
1hod. 5min
Margarita
10min