Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova (60 g cad.)
Ripieno
- 50 g di pane di segale casereccio
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco
- 50 g di formaggio Montasio a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 30 g di cedro candito
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
Terminare la preparazione
- burro fuso a piacere
- zucchero q.b.
- formaggio Montasio grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 723.5 kJ / 356.4 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelles picardes
1h 25min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10 Std. 20 Min
Acquacotta
50min
Parfait Piña Colada
1h 30min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Sciroppo anice e liquirizia
20 min
Sopa de Ajoblanco
10 min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Cappellacci di zucca
1h 30min
Succo di mela
2h 10min