Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 84 mg
Alternativní recepty
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken stock powder
6h 35 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.