Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten

Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten

4.7 391 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

Ofentomaten
  • Cherry-Tomaten evtl. noch an den Rispen lassen
    300 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer aus der Mühle
    2 Prisen
  • Honig
    1 TL
  • Rosmarin
    1 Zweig
Knoblauch-Spaghetti
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • frische Chilischoten entkernt, halbiert
    2
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    150 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Spaghetti
    500 g
Basilikum-Tomaten-Sauce mit Robiola
  • Knoblauchzehen
    4
  • Gemüsezwiebel (ca. 300 g), geachtelt
    1
  • Olivenöl
    50 g
  • Tomaten vollreif (z.B. Marzano), geachtelt
    500 g
  • Tomatenmark
    140 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Basilikum ohne Stiele, in Streifen und 3 Stängel für die Ofentomaten
    1 Bund
  • Robiola in 4 Scheiben geschnitten
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 33 g
Kalorie 5839 kJ / 1394 kcal
Tuk 93 g
Vláknina 11.6 g
Sacharidy 107 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...