Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 300 g Kokosmilch
- 250 g Putenbrust, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und 10 g Saft ausgepresst
- 1 TL rote Thai-Currypaste
- 100 g Brokkoliröschen
- 50 g Zuckerschoten, halbiert
- 1 rote Paprika, in dünnen Streifen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Speisestärke
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2382 kJ / 571 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokos-Hähnchen-Curry mit Vollkornreis
1h 30 min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15min
Schnelles Thai-Curry mit Huhn
40 Min
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Grünes Gemüsecurry
50min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 min
Hähnchen-Kokos-Suppe
45 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Indisches Hähnchen-Curry
35min