Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 52.7 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 234.5 mg
Alternativní recepty
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Creamy turkey stew (TM5)
3 Std. 50 Min
Cauliflower mash
25 min.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3小时 55 分钟
Prawn and mushroom crepes
50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk