Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 52.7 g
- Nasycený tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 234.5 mg
Alternativní recepty
Baguette
3h 45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Cioppino
55 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Stuffed tomatoes
50min