Zařízení & příslušenství
Middle Eastern Aubergine Pies
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
water125 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
strong white bread flour250 g
-
ras el hanout21 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
aubergines diced (3-4 cm)700 - 800 g
-
ground black pepper to taste
-
preserved lemons halved, deseeded, to taste1 - 2
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves10 g
-
pitted black olives50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (volitelně)1 pinch
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
pistachio nuts, unsalted, shelled for sprinkling2 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2640 mg
Protein
13 g
Kalorie
2541 kJ /
608 kcal
Tuk
33 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
58 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Mushroom pie
1 Std. 40 Min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 Std. 35 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mango Kulfi
4 Std. 20 Min
Persian Love Cake
1 Std. 15 Min