Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 red onions, cut in wedges
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
- 10 - 12 pitted black olives
- 5 - 6 tinned anchovy fillets (volitelně)
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 150 g polenta
- 40 g plain flour
- 1 ¼ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp soft brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 medium eggs
- 120 g milk
- 45 g groundnut oil
- 15 g unsalted butter, melted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1895 kJ / 454 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Quinoa and Chia Chips
45 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Watercress and Oat Soup
35 Min