Zařízení & příslušenství
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
694 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
21.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Power Muesli
25 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 Std.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Thai Cucumber Salad
15 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min