
Zařízení & příslušenství
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Příprava 15min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
224.7 kcal /
940.1 kJ
Protein
2.5 g
Tuk
15.3 g
Sacharidy
21.1 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sodík
694 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slicing and Grating
44 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko