Zařízení & příslušenství
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
694 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
21.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Power Muesli
25min.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2hod.
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1hod.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min.
Thai Cucumber Salad
15min.
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1hod. 15min.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min.
Broccoli and Apple Salad
5min.
Aubergine and Lentil Salad
40min.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min.
Red Pepper and Tomato Soup
30min.