Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g peito de frango cortado em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 70 g cenoura cortada em rodelas finas
- 250 g ervilhas descongeladas
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g massa tipo fusilli tricolor
- 30 g azeite, mais q.b.
- 100 g cebola
- ½ pimento vermelho cortado em pedaços
- ½ pimento verde cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cogumelos frescos, cortados em quartos
- 150 g vinho branco
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas em rodelas
- 120 g milho cozido, escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2055.1 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 961.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle com bacon e cogumelos
55min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 Min
Frango à Gomes de Sá
1 Std. 20 Min
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1 Std. 45 Min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Almôndegas com legumes estufados
45 Min
Arroz de frango
50min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Bolo de chocolate sem ovos
35min
Carbonara de salsichas
40 Min
Fusilli com frango no forno
35min