Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g peito de frango cortado em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- 70 g cenoura cortada em rodelas finas
- 250 g ervilhas descongeladas
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 350 g massa tipo fusilli tricolor
- 30 g azeite, mais q.b.
- 100 g cebola
- ½ pimento vermelho cortado em pedaços
- ½ pimento verde cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cogumelos frescos, cortados em quartos
- 150 g vinho branco
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço, cortadas em rodelas
- 120 g milho cozido, escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2055.1 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 961.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Salada de arroz com atum
35min
Frango à Gomes de Sá
1 Std. 20 Min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 min
Asas de frango com puré de ervas aromáticas
1 Std. 55 Min
Arroz de cenoura
30 min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Arroz de frango
50min
Bolo de canela
40 min