Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 300 g tomate cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 400 g feijão-branco cozido escorrido
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g cardos s/ folhas (ver dica)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 753.6 kJ / 180.1 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 639 mg
Alternativní recepty
Sopa de alho-francês
40 Min
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 Min
Sopa de couve e batata
50 Min
Sopa de legumes
35 Min
Sopa de favas mexicana
50 Min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sopa 2 feijões
45 Min
Sopa de feijão-verde e cenoura
40 Min
Sopa versátil
40 Min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 min
Sopa do campo
40 Min
Juliana de legumes
40 Min