Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 235.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de abóbora e maçã
30 Min
Sopa de brócolos e rúcula
40min
Sopa de entulho com tortellini
30 Min
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45min
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30 Min
Tortinhas de requeijão com amêndoa
Žádné hodnocení
Minestrone
2 Std. 50 Min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40min
Creme de espargos verdes
50 Min
Sopa de feijão e espinafres
30 Min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min
Sopa de ervilhas com hortelã
20 Min