Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 235.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de espargos verdes
50 Min
Salmão thai com puré de edamame
1 Std. 20 Min
Creme de espargos verdes com manteiga de pinhão picante
Žádné hodnocení
Caril de bacalhau e coco
25 Min
Sopa Pho com sobras de frango
2 Std.
Sopa picante de couve-flor
30 Min
Creme de abóbora com caril
35 Min
Sopa de nabo e alho-francês
1 Std.
Sopa de alho-francês e nabiças
45 Min
Sopa verde de olhos assustadora
30 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 Min