Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g ossos de porco cortados em pedaços pequenos
- 300 g chispe de porco cortado em pedaços pequenos
- 250 g entremeada cortada em pedaços pequenos
- 25 g sal, mais q.b. p/ temperar
- 500 g couve-lombarda cortada em pedaços pequenos
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 200 g chouriço de carne cortado em três pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 180 g batata cortada em cubos
- 130 g farinheira
- 250 g grão-de-bico cozido
- 250 g feijão-manteiga cozido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3595 kJ / 859.2 kcal
- Protein
- 50.6 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 58.7 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 2631.2 mg
Alternativní recepty
Feijoca com entrecosto
1h
Rolo de carne oriental
1h
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Robalo frito com pickles de vegetais e molho de tamarindo
Žádné hodnocení
Salada de brócolos, maçã e carne
25min
Irish coffee dalgona
Žádné hodnocení
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30min
Doces regionais do Algarve
24h
Jardineira de frango
35min
Carbonara de salsichas
40min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min