Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 10 g manjericão
- 60 g cenoura
- 300 g peito de frango picado
- 1 c. chá de mostarda
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 limão (raspa e sumo)
- 200 g tomate em pedaços
- 50 g leite
- 30 g manteiga
- 50 g farinha
Puré
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (1-2 cm aprox)
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 2 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1388.4 kJ / 331.8 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 658.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de batata, bacon e queijo
50 Min
Carne em massa folhada
40 Min
Minirrolos de carne com cuscuz
50 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Frango à Gomes de Sá
1 Std. 20 Min
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Salada de bacon e feijão-verde com frutos secos e parmesão
25 Min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Empadão de peru
1 Std. 55 Min
Quiche de presunto e camembert
1 Std.
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1 Std.
Empadas de frango
2 Std.