Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 600 g tomate maduro, cortado em pedaços
- 500 - 600 g coxas de frango s/ osso
- 200 g água
-
2
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 10 g folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta branca
- 150 g massa tipo cotovelo
- 100 g azeitona Kalamata s/ caroço
- 100 g ervilhas congeladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 998.2 mg
Alternativní recepty
Arroz malandro de entrecosto
1h
Guisado de frango com chouriço e batata
50min
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55min
Rosbife com molho de curgete e hortelã
1h
Esparguete à carbonara
30 min
Menu: Creme de grão e tomate, massada de peixe e queques de maçã
1h
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45 min
Bolonhesa de carne
50min
Arroz de porco com cinco especiarias
50min
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Tiras de peru com molho cremoso
45 min
Carne guisada desfiada com massa
6 godz. 20 min