Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 600 g tomate maduro, cortado em pedaços
- 500 - 600 g coxas de frango s/ osso
- 200 g água
-
2
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 10 g folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta branca
- 150 g massa tipo cotovelo
- 100 g azeitona Kalamata s/ caroço
- 100 g ervilhas congeladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 998.2 mg
Alternativní recepty
Frango de cebolada à angolana
30min
Bife com couve e massa chinesa
55min
Arroz com carne e brócolos
50min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1h 15min
Asas de frango com arroz de laranja e ervas
1h
Peru estufado com feijão preto
35min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1h 10min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2h 45 min
Cubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35min
Guisado de peru com couve
40min
Bifinhos rápidos
25min
Guisado de frango – na massa
3 godz. 5 min