Kompatibilní verze
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 198.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Colourful quinoa salad
40min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Crunchy carrot salad
10min
Fresh fennel salad
10min
Coriander pesto
5 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Miso coleslaw
20min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min