Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

4.7 96 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 portions

Suroviny

  • vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • orange juice (see Tips)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)
    400 g
  • carrot peeled and cut into pieces (see Tips)
    400 g
  • dried cranberries
    50 g
  • pepitas toasted
    20 g
  • hemp seeds (optional)
    20 g
  • linseeds (flaxseeds)
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • mixed baby salad leaves
    60 g
  • Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 198.5 mg
Protein 4.2 g
Kalorie 693.1 kJ / 165 kcal
Tuk 8.3 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 16.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...