Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
TM6 TM5 TM31

Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

4.7 (84 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
  • 20 g balsamic vinegar
  • 50 g orange juice (see Tips)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
  • 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
  • 50 g dried cranberries
  • 20 g pepitas, toasted
  • 20 g hemp seeds (optional)
  • 2 tsp linseeds (flaxseeds)
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 60 g mixed baby salad leaves
  • Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
693.1 kJ / 165 kcal
Protein
4.2 g
Sacharidy
16.9 g
Tuk
8.3 g
Nasycený tuk
1.9 g
Vláknina
4.7 g
Sodík
198.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty