Kompatibilní verze
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 198.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Colourful quinoa salad
40min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Fresh fennel salad
10min
Crunchy carrot salad
10min
Miso coleslaw
20 Min