Zařízení & příslušenství
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 portions
Suroviny
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
198.5 mg
Protein
4.2 g
Kalorie
693.1 kJ /
165 kcal
Tuk
8.3 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
16.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Jewelled quinoa salad
1hod. 35min.
Beetroot salad
10min.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min.
Fresh fennel salad
10min.
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min.
Carrot, feta and mint salad
40min.
Superfood salmon salad
1hod. 5min.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min.
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1hod.
Colourful quinoa salad
40min.