Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

Beetroot and carrot salad with vincotto dressing

4.7 86 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 10min
8 portions

Suroviny

  • vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • orange juice (see Tips)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)
    400 g
  • carrot peeled and cut into pieces (see Tips)
    400 g
  • dried cranberries
    50 g
  • pepitas toasted
    20 g
  • hemp seeds (optional)
    20 g
  • linseeds (flaxseeds)
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • mixed baby salad leaves
    60 g
  • Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 165 kcal / 693.1 kJ
Protein 4.2 g
Tuk 8.3 g
Sacharidy 16.9 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sodík 198.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...