Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'eau minérale
- 70 g de lait
- 3 g de levure boulangère sèche
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 15 g de sel
- 20 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1000 g d'eau, et 1 c. à café
- 55 g de bicarbonate de sodium
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1129 kJ / 268 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche italienne
3 Std. 15 Min
Briochettes coco à la vapeur
2 Std. 10 Min
Pain au maïs portugais
5hod.
Pain torsadé au kamut
4 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Brioche Nanterre
4h 15min
Ficelle de pain
4h 5min
Minipains façon bretzel
2 Std.
Baguette tradition
15h 25min
Brioche tressée
14h 40min