Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Zitronengras
- 8 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale, groß
- 2 Schalotten
- 30 g Butterschmalz oder Ghee
- 80 g Tomatenmark
- 200 g Noilly Prat
- 250 g Sahne
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 30 g Butter, kalt
- 2 - 3 Spritzer Tabasco
- 1 EL Worcester-Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1988 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30min
Cremige Garnelen-Suppe
45min
Kokossuppe mit Garnelen
35 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Krebssuppe
45min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min