Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Zitronengras
- 8 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale, groß
- 2 Schalotten
- 30 g Butterschmalz oder Ghee
- 80 g Tomatenmark
- 200 g Noilly Prat
- 250 g Sahne
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 30 g Butter, kalt
- 2 - 3 Spritzer Tabasco
- 1 EL Worcester-Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1988 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1sa 20 dk
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15 min
Krebssuppe
45 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1sa
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1sa
Bouillabaisse
1sa
Andalusische Fischsuppe
50 min