Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri-Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 g frische Korianderblätter
- 10 g frische Petersilienblätter
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 100 g natives Olivenöl extra
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- ½ Zitrone, Saft ausgepresst
Sirloin Steak mit Erdäpfeln
- 600 g Wasser
- 700 g heurige Erdäpfel, ungeschält, geviertelt
- 2 EL natives Olivenöl extra
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 - 4 Sirloin-Steaks (gesamt ca. 1000 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2409 kJ / 574 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Portwein-Zwiebel-Relish
50 min
Hähnchen Teriyaki
2h
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1h 35 min.
Pita-Sandwich gefüllt mit Steak und Chimichurri
40 min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h