Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Möhren, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 10 - 20 g Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, auf Wunsch entkernt
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 5 Calamaretti, küchenfertig, in Ringen
- 2 Safranfäden
- 50 g Weißwein
- 300 g Geflügelfond
-
500
g Muschelfond
nebo 500 g Fischfond - 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 500 g Fischfilets, verschiedene Fischsorten, gewürfelt (1 cm)
- 6 Scampis
- 12 Miesmuscheln, frisch, gesäubert oder andere Muscheln
- 3 Stängel Petersilie, gehackt
- 3 Stängel Koriander, gehackt
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1474 kJ / 352 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Fischsuppe mit Gemüse
40 min
Tintenfischsauce
40 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Seafood-Eintopf
50 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Fisch-Minestrone
50 min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Bouillabaisse
1h
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min