Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Avocado in Stücken
- ½ Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Saft ausgepresst und ½ TL Schale abgerieben
- 3 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 Schalotte, halbiert
- 5 g Kapern
- 150 g Thunfisch, frisch, Sashimi-Qualität, in Stücken
- 5 g Balsamico, hell
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Spritzer Tabasco
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48h
Tatar
10min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 godz. 20 min
Rindfleisch-Tatar
30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lachs-Tatar
5 Min