Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Zitronengras, äußere Schicht entfernt, in Stücken (2 cm)
- 3 - 6 rote Chilischoten, frisch, nach Wunsch entkernt
- 3 Kaffir Limonenblätter, getrocknet
- 20 g frischer Ingwer, in Scheiben (2 mm)
- 70 g Schalotten, halbiert
- 720 g Hühnerfond
- 60 g Shiitakepilze, frisch, in Scheiben (3 mm)
- 40 g Fischsauce
- 2 TL Zucker
- 2 EL Tom-Yum-Paste
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 2 EL Limettensaft
- 4 Stängel Koriander, gehackt
- 1 Frühlingszwiebel, halbiert, längs in feine Streifen geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfe-Hühnersuppe
1hod. 15min
Kokossuppe mit Garnelen
35 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Thai-Hähnchensalat
30 Min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min