Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1313 kJ / 314 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35min
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 Std.
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Kerala Fisch Curry
30min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Winter-Kabeljau
1 Std. 30 Min
Rotes Fisch-Curry
30min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min