Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln, gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Labskaus-Nester mit Dip
40min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50min
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.
Gedämpfter Kabeljau mit Speckstippe und Kartoffel-Erbsen-Püree
1 Std.
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50min