
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK aufgetaut
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 660 kcal / 2763 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stielmuseintopf mit Feta
1hod.
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1hod.
Lauwarmer Pastinakensalat
1hod. 5min
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Buntes Milch-Rahm-Gemüse (Schnüsch)
1hod. 45min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40min
Getrüffelte Maispoularde auf Rahmspinat
1hod.
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1hod.
Bremer Labskaus
1hod. 20min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min