Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln, gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1sa
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 dk
Birnen, Bohnen und Speck
45 dk
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1sa
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1sa 10 dk
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1sa