Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln, gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1h
Buletten mit Pilzrahm
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 Min
Birnen, Bohnen und Speck
45min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10min