Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 3 folhas de salva fresca
- 250 g farinha de milho fina
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 400 g leite
- 400 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes
nebo 1 cubo de caldo de legumes - Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- ½ c. chá de canela em pó
- 500 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1189.8 kJ / 284.4 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 172.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentilhas com salmão em lascas
35 Min
Cenouras salteadas com hortelã
20 Min
Miniquiches de pato confitado e legumes
5 Std.
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Sopa primavera com pesto de hortelã
30 Min
Legumes miniatura em papelote com manteiga aromatizada com tomilho
45 Min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 Min
Húmus de curgete
15 Min
Sopa de frango e lentilhas
40 Min
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1h 45min