
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 3 folhas de salva fresca
- 250 g farinha de milho fina
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 400 g leite
- 400 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes
nebo 1 cubo de caldo de legumes - Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- ½ c. chá de canela em pó
- 500 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 284.4 kcal / 1189.8 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 9.8 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 172.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 godz. 40 min
Bolo de polenta
1 godz.
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Risoto com ervas aromáticas
40 min
Sopa primavera com pesto de hortelã
30 min
Soufflé de legumes da época
2 godz. 10 min
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 godz. 45 min
Tarte de polenta e curgete
50 min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 min
Soufflé de brócolos e milho
1 godz.
Sopa de frango e lentilhas
40 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min