
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b p/ untar
- 50 g queijo flamengo
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido
- 100 g óleo
- 200 g farinha tipo 55 mais q.b p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de orégãos
- 4 ovos
- 100 g leite
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 308.5 kcal / 1290.7 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 356.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudim vegetariano
1hod.
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM5
Žádné hodnocení
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50min
Tarte vegetariana
1hod.
Rolo de batata-doce e castanha
55min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50min
Farfalle com curgete e limão
45min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Ramequim de legumes
1hod. 25min
Pudim de massa e legumes
1hod. 10min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1hod. 20min