Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b p/ untar
- 50 g queijo flamengo
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido
- 100 g óleo
- 200 g farinha tipo 55, mais q.b p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de orégãos
- 4 ovos
- 100 g leite
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1290.7 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 356.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de cebola e azeitona
50 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
45 Min
Empada vegetariana
1h 25min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25min
Pão com espinafres e ovo
2hod. 30min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Risoto de alcachofra
30min
Pudim de ervilhas com cenoura
1h 25min
Salada de maçã com nozes
5min
Soufflé de brócolos e milho
1h
Queques de curgete e parmesão
50 Min