Kompatibilní verze
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 3 c. chá de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 40 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 2 gemas de ovo
- 180 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 370 g leite
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 2 laranjas (raspa e sumo)
- 50 g queijo Gorgonzola esfarelado
Pato
- 6 peitos de pato c/ pele
- Sal q.b. p/ temperar
- 100 g vinagre balsâmico
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2264.8 kJ / 541.3 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1398.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brie com mel e orégãos
30min
Salmão à florentina
45min
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1h 15min
Aperitivos de cebola caramelizada
50min
Quiche de espinafres com base de batata
Nessuna valutazione
Peito de pato com molho de laranja
2u. 20min
Crepes recheados com cogumelos, requeijão e espinafres
45min
Vitela tonnata
50min
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Ovos verdes
40min
Risoto de laranja com pato
35min
Peru Wellington com batatas Duchesse
2h 15 min.