Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Beignets aux pommes
1 Std. 20 Min
Bûche chocolat-orange
3h 45 min
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Gâteau de Pâques
1sa 55 dk
Alcazar à l'abricot
3h
Pâté aux prunes
1h
Mystère au chocolat
8 Std. 30 Min
Mini savarins aux pêches
35min
Pâte feuilletée express
2 Std.
Douillon aux poires
1h 15min
Croquant au chocolat
16hod. 20min