Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux vanillés
1h 20 min
Profiteroles
2j 15 menit
Broyé du Poitou
1h 15 min
Le drômois
12 Std. 45 Min
Kouign-amann
2j 15 menit
Religieuses au café
3h 45min
Mille-feuille pomme-safran
3 Std. 15 Min
Tartelette aux fruits rouges
1h
Tourteau fromager
50 min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Fraisier macaroné revisité
2u. 45min