Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miroir à la framboise
15min
Mille-feuille à l'abricot
45 min
Couronne fruitée
6u.
Sablés aux fraises
1u.
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3h
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Framboisier
1u.
Dacquoise aux framboises
2u.
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1h 30 min
Tarte melon-pêche et chantilly à la menthe
3h 10min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Amandine aux abricots
1h 30 min